Nyinflyttad


Brf Silversiken bildades år 2003 och består av 20 lägenheter varav 2 st för närvarande är hyresrätter. Föreningen har tillgång till 22 p-platser, 1 till varje lägenhet och 2 som hyrs ut efter behov.

Styrelsen består av 3-7 ledamöter. Vilka de är och kontaktuppgifter till dessa finns på hemsidan under fliken Styrelsen & Kontakt samt på informationstavlorna i trappuppgångarna.

Vi har ett nära samarbete med HSB. De sköter bl a gräsklippning och bistår med visst administrativt arbete. HSB sköter även vår bokföring.

Tvättstuga: Finns i källaren i uppgång 28. Tid bokas via appen: “Boka tvättid” eller på tavlan utanför tvättstugan. Varje lägenhet har en egen PIN-kod. Här finns också ett litet bibliotek. Bidra gärna med egna titlar.

När ni använt tvättstugan ska:

  • maskiner och ytor torkas av
  • torktumlare och golv rengörs

Styrketräningsrum: Finns i källaren i uppgång 26. Nyckel kan hämtas hos kassören mot en deposition av 100 kr. De som nyttjar träningsrummet ansvarar även för städning av detsamma.

Cykelförråd: Här kommer ni in med kod som ni erhållit. Försök att bara ställa in cykel/moped som ni använder. För förvaring använd ert förråd.

Trädgårdsförråd: Finns på baksidan av soprummet/cykelförrådet och har samma kod som cykelrummet. Här finns redskap, verktyg, eldkorgar och trädgårdsmöbler att låna.

Soprum: Här kommer ni in med en separat kod. Endast hushållssopor och papp/returpapper får slängas där. Övrigt avfall lämnas på återvinningsstation. Läs mer här.

  • hushållssopor slängs i en hopknuten plastpåse
  • kartonger plattas till så de inte tar för mycket plats

Nattro: Av hänsyn till varandra ska det råda nattro söndag-torsdag: kl 22-07, fredagar och lördagar: 23-09. Vid större tillställning vänligen meddela dina närmaste grannar.

Köket i er lägenhet: Lägenhetsinnehavaren måste se till att det finns en fungerande köksfläkt i lägenheten för det finns ingen fläktfunktion på vinden.  Fläkten ska vara försedd med filter som regelbundet ska rengöras.

Frityrolja och matfett får inte spolas ner i köksavloppet, för då finns det stor risk att det blir stopp i avloppet pga fettklump. Läs mer här.

ElnätsleverantörMölndal energi
ElleverantörVäljs av bostadsrättsinnehavaren
El in i lägenhetenEnfas, 230 V, 20 A, 50 Hz
UppvärmningVattenburen värme
BredbandFiberkabel från Svenska Stadsnät
BredbandsleverantörBostadsrättsinnehavaren väljer själv
Tjänsteleverantör av TVTelenor, baspaket ingår i månadsavgiften
Fler kanaler?Tillval görs av bostadsrättsinnehavaren

Vid frågor kontakta någon i styrelsen – information om styrelsen finns i trappuppgångarna.